Endless Supplies Corporation ships worldwide, provides same day quotes, and carries CPUs, Storage Devices, Notebooks, Servers, Monitors, Office Equipment, Computers, Motherboards, Graphics Cards, Displays, Wireless Networking, Cases, Consumer Electronics, Software, and more. E-procurement systems for B2B, B2G, and B2C sales. Email us today.
Thursday, February 22, 2018
Svi okusi Electroluxa
KlasiÄni Cheesecake vs. Sirova torta od Äokolade i ljeÅ¡njaka. Koji je vaÅ¡ favorit? RECEPT: Maja: (sirova torta od ljeÅ¡njaka) Priprema: 1. Sameljite ljeÅ¡njake. 2. U sjeckalicu stavite i izblendajte datulje, sol, vaniliju, kokosovo ulje. Zatim dodajte samljevene ljeÅ¡njake i kakao. Kratko joÅ¡ izblendajte i utisnite u kalup obložen Electrolux papirom za peÄenje. 3. Za kremu: rastopite kakao maslac na pari. 4. U blender stavite sve sastojke osim kakao maslaca i kakaa te 1 Å¡alicu vode. Izblendajte, zatim dodajte kakao maslac i kakao. Blendajte dok ne dobijete potpuno glatku kremu. Po potrebi dodajte ostatak vode. 5. Prelijte preko baze i stavite hladiti da se stisne barem 8 sati u hladnjaku ili 3 do 4 sata u zamrzivaÄu. Mile: (cheesecake) Priprema: 1. Dno okruglog kalupa za tortu obložite Electrolux papirom za peÄenje. 2. Zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva. 3. 250 g keksa sameljite ili nadrobite. Å ećer i maslac stavite u lonÄić i otopite na laganoj vatri, dodajte prethodno usitnjene kekse i sve dobro izmijeÅ¡ajte. 4. Stavite smjesu u kalup i utisnite da bude jednako rasporeÄ‘eno. Nemojte utisnuti prejako! 5. Stavite peći toÄno 4 minute na 250 stupnjeva. 6. Dok se keks podloga peÄe pripremite žutu kremu. 7. Izmiksajte 500 g svježeg sira, sok od 2 limuna, 5 žlica obiÄnog Å¡ećera, 4 jaja (da bi se sir bolje razradio dodajte jedno po jedno jaje) i na kraju dodajte grÄki jogurt. 8. PeÄene kekse izvadite van nakon 4 minute, a pećnicu smanjite na 170 stupnjeva. Žutu kremu prelijte preko keksa i stavite peći 20-25 minuta na 170 stupnjeva. Lagano protresite kalup lijevo-desno da se krema ravnomjerno rasporedi. 9. Dok se smjesa peÄe, pripremite bijelu kremu. 10. Izmiksajte 2 kisela vrhnja ili mileram s pola mahune vanilije i 2 žlice Å¡ećera ili 2 vanilin Å¡ećera. 11. Kad se žuta krema ispeÄe preko nje izlijte bijelu kremu i ostavite joÅ¡ 5 minuta u ugaÅ¡enoj pećnici. Torta se mora dobro ohladiti na sobnoj temperaturi, a nakon toga ju stavite u hladnjak 4-5 sati prije konzumiranja (najbolje preko noći).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment